Home Receptai Kopūstų pyragą ruošiu nauju būdu, be tešlos: visi mačiusieji artimieji dabar daro tą patį

Kopūstų pyragą ruošiu nauju būdu, be tešlos: visi mačiusieji artimieji dabar daro tą patį

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Greičiausias ir skaniausias pita kopūstų pyrago receptas. Jums tiesiog reikia pagaminti įdarą ir kopūstus, o jūs gausite minkštą ir sultingą pyragą. Galite gaminti bet kokį įdarą pagal savo skonį.

Norėdami paruošti įdarą, jums reikės šių ingredientų:

  • kefyro, 300 ml;
  • kiaušinis, 1 vnt.

Norėdami paruošti jums reikalingą įdarą :

  • kopūstai, 500 g;
  • svogūnas, 2 vnt;
  • morkos 1 vnt;
  • prieskoniai, druska ir pipirai;
  • žalumynai;
  • sviesto, 30 g.

Liesam įdarui jums reikia :

  • žiupsnelis druskos ir cukraus;
  • skystis iš konservuotų pupelių, 100 ml;
  • augalinis aliejus, 3 šaukštai;
  • garstyčių ir citrinos sulčių po 1 arbat

Gaminimo procesas

Pyrago pagrindas yra plona kelių lakštų pita duona.

Smulkiai supjaustykite svogūną ir kepkite augaliniame aliejuje.

Įpilkite tarkuotų morkų ir virkite daržoves.

Keptuvėje smulkiai supjaustykite kopūstus ir sumaišykite su daržovėmis, įberkite druskos, pipirų, kitų prieskonių ir troškinkite, kol suminkštės.

Patarimas: virkite kopūstus taip, kaip jums patinka, nepamirškite žalumynų ir galite pridėti grybų.

Kefyrą sumaišykite su kiaušiniu pilimui iki vientisos masės. Jei ruošiate liesą įdarą, sumaišykite visus jam nurodytus ingredientus.

Uždenkite formą pitos duonos lakštais, išdėliokite pusę įdaro ir uždarykite ant viršaus pitos duonos juostelėmis.

Vėl uždėkite įdaro ir padenkite pitos duona.

Užpildykite įdaru ir pašaukite į orkaitę.

Kepame 190 laipsnių temperatūroje apie 20 minučių.

Pyragas bus skanus karštas ir šaltas. Patiekite su skirtingais padažais ir garnyrais, salotomis.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama