Home Receptai Bandelės su aguonomis ir vyšniomis: minkšta ir puri tešla su nuostabiu įdaru

Bandelės su aguonomis ir vyšniomis: minkšta ir puri tešla su nuostabiu įdaru

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Skanios bandelės su aguonomis šokolade – kas gali būti skaniau ir aromatingiau. Šis receptas jums tikrai patiks.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

– 390 ml pieno;

– mielės, 12 g;

– apie 480 g miltų;

– sviestas, 200 g;

– cukrus, 165 g;

– kiaušinis, 1 vnt;

– aguonos ir vyšnios po 350 g;

– grietinėlės, 3 šaukštai;

– karčiojo šokolado, 100 g.

Gaminimo procesas

Šiltu pienu (nedideliu kiekiu) ir šaukštu cukraus praskiesti mieles, indą uždengti rankšluosčiu ir palikti 20 minučių.

Dedame puodą ant viryklės, supilame likusį pieną, supilame sviestą, pakaitiname, kol sviestas ištirps, išimame iš viryklės, suberiame cukrų ir kiaušinį, minkome.

Mielių masę sumaišome su pienu, sumaišome ir dalimis suberiame persijotus miltus. Minkykite mažiausiai 7 minutes, kol tešla suminkštės. Mes jį uždengiame rankšluosčiu ir 1,5 valandos išsiunčiame į šiltą vietą.

Supilkite aguonas su karštu pienu ir palikite 30 – 60 minučių.

Sumaišykite aguonas su cukrumi, vyšniomis.

Padėkite tešlą ant stalo, pabarstę miltais, ir iškočiokite sluoksnį, patepkite sviestu ir išdėliokite įdarą. Susukame ritinėlį, supjaustome porcijomis, kurias dedame ant kepimo popieriumi padengtos skardos. Mes paliekame 30 minučių.

Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių ir kepkite tešlą apie 30 minučių.

Glajui pakaitinkite grietinėlę ir sumaišykite ją su šokolado gabalėliais iki vientisos masės. Supilkite atvėsusias bandeles ir patiekite.

Patarimas : galite gaminti baltą glajų iš cukraus pudros ir baltymų, tačiau jis skanesnis su šokoladu.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama