Home Receptai Šį pyragą prie arbatos kepu dažniausiai! Skanus ir greitai paruošiamas

Šį pyragą prie arbatos kepu dažniausiai! Skanus ir greitai paruošiamas

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Minkštas, subtilus, aromatingas varškės pyragas, kuris paruošiamas labai greitai ir lengvai. Pagal skonį į įdarą galite pridėti uogų, džiovintų vaisių gabalėlių, riešutų ir kt.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

– kiaušiniai, 2 vnt;

– miltai, 350 g;

– sviestas, 100 g;

– kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis;

– cukrus, 150 g;

– žiupsnelis druskos.

Norėdami paruošti jums reikalingą įdarą :

– varškė, 500 g;

– cukrus ir razinos po 100 g;

– vanilinis cukrus pagal skonį;

– kiaušiniai, 2 vnt.

Gaminimo procesas

Kiaušinius sumaišyti su druska, cukrumi, minkštu sviestu, masę išplakti maišytuvu.

Miltus persijokite ir sumaišykite su kepimo milteliais, į masę supilkite porcijas ir užminkykite tešlą. Padėkite tešlą ant stalo ir minkykite rankomis.

Padalinkite tešlą į 2 dalis. Kiekvieną dedame į maišelį ir 50 minučių išsiunčiame į šaldytuvą.

Varškę sumaišykite su likusiais ingredientais, išskyrus razinas, ir pertraukite maišytuvu. Supilkite razinas ir suminkykite masę iki vientisos masės.

Kepimo skardą uždenkite pergamentu (arba forma) ir vieną tešlos dalį patrinkite stambia tarka. Mes jį išlyginame ir išdėstome įdarą.

Ant viršaus įtrinkite antrą tešlos dalį.

Orkaitės įkaitinimas – 180 laipsnių, kepimo laikas nuo 40 iki 50 minučių, bet čia jau žiūrite į savo orkaitę, jei pyrago viršus auksinis, išimkite.

Atvėsinkite formoje ir išimkite, supjaustykite porcijomis ir patiekite.

Patarimas : pagal savo skonį į savo įdarą galite pridėti įvairių užpildų – citrusinių vaisių žievelės, džiovintų vaisių, vaisių gabalėlių, uogų.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama