Home Receptai Lengvas kivių varškės tortas be kepimo. Pavasarinė varškės deserto versija!

Lengvas kivių varškės tortas be kepimo. Pavasarinė varškės deserto versija!

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Pyragas pasirodo labai skanus ir labai gražus – tokia pavasarinė varškės deserto versija tikrai nudžiugins.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

– sausainiai (kaip jubiliejiniai), 200 g;

– želatina, 3 šaukštai + 1 \ 2 šaukštai;

– varškė, 500 g;

– sviestas, 100 g;

– kivi, 5 + 2 vnt;

– cukrus, 200 g;

– sunkioji grietinėlė, 250 ml;

– citrinos sultys, 2 šaukštai

Gaminimo procesas

Į skirtingus indus užpilkite 30 g ir 5 g želatinos su vandeniu (pirmasis – 200 ml vandens, antrasis – 100 ml vandens). Palikite 10 minučių išbrinkti.

Sutrinkite sausainius į trupinius kočėlu arba trintuvu.

Sviestą ištirpiname jums patogiu būdu, sumaišykite su sausainių trupiniais.

Mes paimame nuimamą formą, padengiame pergamentu ir išdėliojame trupinį, gerai išlyginame ir užspaudžiame, dedame į šaldytuvą 30 minučių.

Supjaustykite 5 kivi kubeliais, sumaišykite su cukrumi, pertraukite maišytuvu.

Varškę sumuškite maišytuvu.

Želatiną pašildome vandens vonelėje ir sumaišome su kivi, tada supilame į varškės masę ir gerai išmaišome iki vientisos masės.

Šaltą grietinėlę plakite mikseriu iki tirštos ir stabilios masės, atsargiai sumaišykite su varške ir uždėkite sausainių sluoksnį, išlyginkite ir padėkite į šaldytuvą 4 – 6 valandoms.

Mažesnę želatinos dalį sumaišykite su 2 kivi tyrėmis, pagal skonį cukrumi ir citrinos sultimis, ant viršaus užpilkite pyragą. Jūs galite supjaustyti kivį į apskritimus dekoravimui, įdėti juos į pyragą, tada ant viršaus užpilti želė. Pyragą dedame į šaldytuvą 1 valandai.

Patarimas : sutrinkite pistacijas blenderiu ir pabarstykite pyrago šonus šiuo trupiniu – bus malonu ir skanu.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama