Home Receptai Ruošiu labai skanų užkandį iš morkų ir marinuotų agurkų (ir greitai, ir tiek daug)

Ruošiu labai skanų užkandį iš morkų ir marinuotų agurkų (ir greitai, ir tiek daug)

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Toks užkandis paruošiamas paprastai ir greitai, tačiau jis gaunamas tiesiog su unikaliu skoniu ir aromatu. Įdėkite česnako ir prieskonių pagal savo skonį.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • marinuoti agurkai, 3 vnt;
  • morkos, 1 vnt;
  • česnako, 1 gvazdikėlio;
  • majonezo, 1 valgomasis šaukštas;
  • augalinis aliejus, 2 šaukštai;
  • druskos ir pipirų.

Gaminimo procesas

Pasirinkite dideles ir sultingas morkas bei marinuotus agurkus.

Trys agurkai ant šiurkščios trintuvės, išspauskite skysčio.

Keptuvėje kaitiname augalinį aliejų, porą minučių pakepiname agurkų masę ir perkeliame į indą.

Dabar kepkite ant stambios trintuvės tarkuotas morkas, kol pusė išvirs – ji turėtų šiek tiek traškėti.

Sumaišykite agurkus su morkomis, pagardinkite druska ir pipirais, tarkuotu česnaku.

Aš patiekiu šias salotas su augaliniu aliejumi, bet jūs taip pat galite sumaišyti su majonezu.

Labai skanu džiovinti kepalo ar juodos duonos riekeles ir gaminti sumuštinius su tokiu užtepimu. Pasirodo labai skanu. Taip pat galite pridėti įvairių prieskonių ir žolelių, jei norite.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

0

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama
error: