Home Receptai Dažnai kepu keptuvėje iš kopūstų – ir pyragas ir garnyras. Tikrai labai greitai

Dažnai kepu keptuvėje iš kopūstų – ir pyragas ir garnyras. Tikrai labai greitai

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Daugelis žmonių mėgsta kopūstų pyragus, tačiau dauguma paprasčiausiai nemėgsta blaškytis tešla ir įdarais – jie turi per ilgai stovėti virtuvėje. Aš siūlau greitą, alternatyvų variantą – paprastą, skanų ir prieinamą.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • kopūstai, 650 g;
  • svogūnai ir morkos, po 1 vnt;
  • kiaušiniai, 3 vnt;
  • pieno, 150 ml;
  • augalinis aliejus, 3 šaukštai;
  • manų kruopos, 2 šaukštai;
  • sūrio, 90 g;
  • druska, pipirai, prieskoniai, žolelės.

Gaminimo procesas

Supjaustykite svogūną mažais kubeliais, trimis morkomis ant rupios trintuvės.

Troškinkite daržoves augaliniame aliejuje.

Susmulkinkite kopūstus ir suberkite į daržoves, sumaišykite.

Užpildykite pienu, troškinkite po dangčiu ant silpnos ugnies apie 7 minutes.

Trys sūriai ant rupios trintuvės.

Į atvėsusius kopūstus suberkite visus prieskonius, žoleles, sūrį, kiaušinius ir sumaišykite, suberkite manų kruopas ir dar kartą išminkykite.

Keptuvę patepkite augaliniu aliejumi, paskleiskite masę, išlyginkite ir uždenkite dangčiu.

Troškinkite ant silpnos ugnies apie 15 minučių, apverskite pyragą lėkštute ir kepkite kitoje pusėje 10 minučių.

Šį gardų patiekalą patiekiu karštą, bet ir šaltą, pyragas yra kvapnus ir minkštas.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama