Home Receptai Pyragas „Trys stiklinės“ tikra to žodžio prasme tirpsta burnoje. Viską sumaišyti ir į orkaitę

Pyragas „Trys stiklinės“ tikra to žodžio prasme tirpsta burnoje. Viską sumaišyti ir į orkaitę

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Lengviausias receptas, kurį gali įveikti net maisto gaminimo pradininkas. Gaminimo patogumas yra tas, kad visus produktus matuojame tuo pačiu stiklu. Biskvitas drėgnas, minkštas, papildomo impregnavimo nereikia.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • kefyro, miltų ir cukraus po 1 stiklinę (200 g);
  • kiaušinis, 1 vnt;
  • kakava, 2 šaukštai;
  • soda, 1 šaukštelis;
  • daržovių aliejus.

Norėdami paruošti jums reikalingą kremą :

  • grietinė, 500 g;
  • cukraus pudra 2 – 3 šaukštai;
  • graikiniai riešutai pagal skonį ir norą.

Gaminimo procesas

Kefyrą sumaišome su soda.

Patarimas: kefyrą galima pakeisti jogurtu. Jei bijote, kad soda nebus užgesinta rūgštinėje kefyro terpėje, galite įpilti šiek tiek citrinos sulčių.

Kiaušinį sumaišykite su cukrumi ir žiupsneliu druskos, išmaišykite.

Sumaišykite abi mases ir sumaišykite.

Į masę persijokite kakavos miltus ir išminkykite tirštą tešlą.

Supilkite augalinį aliejų ir sumaišykite.

Tepkite formą augaliniu aliejumi ir išpilkite tešlą.

Mes kepame 30–40 minučių 180 laipsnių temperatūroje, patikrindami pasiruošimą iešmu.

Atvėsinkite biskvitą ir supjaustykite 3 pyragais, išlyginkite biskvitą, supjaustykite papuošalus.

Kremui geriau paimti riebią grietinę ir suplakti su cukraus pudra. Plakti mikseriu nereikia, milteliai veikia kaip tirštiklis.

Pyragėlius sutepkite kremu, suformuokite pyragą, aptepkite kraštus ir viršų, pabarstykite trupiniais ir smulkintais riešutais.

Mes išsiunčiame pyragą kelioms valandoms į šaldytuvą.

Galite pasinaudoti šio pyrago receptu ir, sugalvoję savo grietinėlę, pasigaminti dar vieną desertą.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama