Home Receptai Puikus receptas. Aš kiekvieną savaitę kepu karštus sumuštinius

Puikus receptas. Aš kiekvieną savaitę kepu karštus sumuštinius

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Paprasti ir skanūs karšti sumuštiniai puikiai tinka kaip užkandis, pietūs ar vakarienė. Tai yra vienas iš biudžetą labiausiai atitinkančių patiekalų variantų.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

– kepalas;

– svogūnas, 1 vnt;

– bulvės, 3 vnt;

– kiaušiniai, 2 vnt;

– česnakai, 2-3 skiltelės.

Duoną galima naudoti pasenusį, nebūtina pirkti šviežią.

Trys svogūnai ant smulkios trintuvės koše.

Tris bulves ant smulkios trintuvės išspauskite sultis, kad masė nebūtų skysta.

Mes šildome augalinį aliejų.

Sumaišykite svogūną su bulvių mase ir viską gerai išminkykite. Įpilkite 2 česnako skilteles, perleistas per presą.

Masę sumaišykite su kiaušiniais ir išmaišykite, druskos ir pipirų pagal skonį. Nepamirškite apie šviežias ar džiovintas žoleles ir pagal skonį pridėkite prieskonių.

Supjaustykite kepalą storais griežinėliais.

Masę, ne plonu sluoksniu, paskleidžiame vienoje kepalo pusėje ir paskleidžiame masę žemyn į keptuvę. Ant kepaliuko riekės uždėkite bulvių masės sluoksnį. Kai tik viena pusė bus rožinė, apverskite ir kepkite kitą pusę.

Gatavus sumuštinius pabarstykite šviežiomis žolelėmis ir patiekite.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama