Home Receptai Šį pyragą išrado genijus. Paragavau svečiuose, gaminsiu savo gimtadieniui

Šį pyragą išrado genijus. Paragavau svečiuose, gaminsiu savo gimtadieniui

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Tai fantastiškai paprastas, bet skanus pyragas be kepimo. Neseniai pabandžiau lankydamasi ir iškart nusprendžiau – dabar tai mano mėgstamiausias pyragas (o anksčiau buvo „Earl Ruins“)!

Aš, žinoma, moku kepti sausainius ir pyrago pyragus. Bet aš jau per savo gyvenimą tiek daug iškepiau, kad noriu gauti naminį skanėstą be nereikalingų gestų. Ir turiu pasakyti, kad buvau labai nustebęs, kad pyragas be kepimo gali būti gaminamas ne tik iš paruoštų pirktų pyragų, bet ir iš pusryčių kamuoliukų!

Maisto gaminimas, kaip ir viskas, kas išradinga, yra paprastas))

Pirmiausia reikia sumaišyti sutirštintą pieną (ne virtą!) Su sviestu. Tai kremas, jungiantis visas torto „detales“. Iš pirmo žvilgsnio konsistencija pasirodys vandeninga, tačiau taip ir turėtų būti. Geriau iš karto sumaišyti giliame puodelyje, kad neperkeltumėte kremo į kitą indą ir neapsunkintumėte savo gyvenimo plaudami nereikalingus indus))

Tada į puodelį grietinėlės įpilkite šokoladinių pusryčių kamuoliukų ir riešutų.

Manau, riešutai gali būti bet kokie. Pateiktas pyragas buvo gaminamas iš žemės riešutų. Man atrodo, kad ne mažiau skanu bus ir su lazdyno riešutais. Svarbiausia, kad riešutai neturėtų būti sūdyti ir šiek tiek kepti. Galite šiek tiek susmulkinti arba galite taip palikti.

Viską atsargiai, bet atsargiai judėkite puodelyje grietinėlės.

Tada viską sutvarkykite. Patogiau naudoti padalytą kepimo indą. Bet mano nuomone, tai padarys bet kuris kitas. Neturiu visai, darysiu sekliame puode))

Taigi, išklokite formą maistine plėvele ir lengvai patepkite plėvelę aliejumi (bet koks bekvapis, bet geriau kreminis). Paruoštą masę suberkite į formą, apipjaustykite iš viršaus (nespauskite žemyn!) Ir laikykite šaldytuve keturias valandas.

Į lėkštę įdėkite atšaldytą pyragą. Nereikia jokių papildomų dangų su kremu viršuje. Jei norite ir siekdami didesnio grožio, galite jį apibarstyti tarkuotu šokoladu arba riešutais viršuje.

Pasirodo, kad tai yra toks skanumas ir grožis.

18 cm skersmens formai reikės:

  • 250 g malto pieno
  • Pakuotė sviesto (180 g), kurio riebumas ne mažesnis kaip 82,5%
  • Pusryčių dribsnių (250 g) pakelis kamuoliukų pavidalu
  • 100 gramų riešutų (nesūdytų)

Žinoma, tik 18 cm skersmens tortas nėra per didelis, tačiau mums, dietos besilaikantiems merginoms, to pakanka. Norint daugiau valgytojų, reikia tik padvigubinti arba trigubinti proporcijas.

Esu tikras, kad jums patiks ir šis traškus pyragas!

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama