Home Receptai Bulvių dešros receptas, užrašytas mokyklos sąsiuvinyje mamos ranka

Bulvių dešros receptas, užrašytas mokyklos sąsiuvinyje mamos ranka

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Bulvių dešros yra ne mažiau skanios ir aromatingos nei mėsos dešros ir visada kuo greičiau valgomos su malonumu. Tai senas receptas, kurį visi mūsų šeimos nariai labai mėgsta.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • bulvės, 2 kg;
  • mėsa, 500 g;
  • taukai, 400 g;
  • svogūnas, 2 vnt;
  • česnako, 4 skiltelės;
  • manų kruopos, 50 g;
  • druskos, 2 šaukštai;
  • pieno, 250 ml;
  • prieskoniai bulvėms, 1 valgomasis šaukštas;
  • pipirai;
  • dešros žarnos, 4 vnt.

Gaminimo procesas

Jūs neturite naudoti mėsos, bet imkite tik taukus, bet su mėsos ingredientu gaunasi labai skanu.

Riebalus ir mėsą supjaustykite kubeliais, pastarasis yra didesnis.

Pirmiausia apkepkite šoninę ir, kai išsiskirs riebalai, suberkite mėsą ir kepkite, kol pagels.

Supjaustykite svogūną kubeliais ir suberkite į keptuvę, apkepkite.

Trys bulvės ant vidutinio tarko, sumaišykite su keptuvės turiniu.

Patarimas: prieš išmesdami viską iš keptuvės, ištuštinkite visus riebalus, kad jie kuo mažiau patektų į bulvių masę.

Pagal savo skonį įmaišykite manų kruopas, smulkintą česnaką, druską, pipirus ir prieskonius.

Mes plauname žarnyną, jei imate natūralius, jei imate dirbtinius, mes tiesiog išdėstome ir formuojame dešras.

Mes užpildome pusę žarnyno, susiejame galus.

Formą patepkite aliejumi, išdėliokite dešras taip, kad tarp jų būtų atstumas.

Dešras praduriame keliose vietose (maždaug 20 kartų).

Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 1,5 valandos.

Labai skanus, nebrangus ir burnoje tirpstantis patiekalas, derinamas su įvairiais garnyrais. Patiekite su karštais padažais.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama