Home Receptai Kodėl anksčiau nebandžiau taip kepti, tai genialu

Kodėl anksčiau nebandžiau taip kepti, tai genialu

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Šių dešrų receptas man pasirodė ne taip seniai, dabar šį patiekalą įtraukiau į savo šeimos meniu. Viskas labai paprasta, greita ir skanu, būtinai išbandykite.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • maltos kiaulienos, 600 g;
  • svogūnas, 1 gabalas;
  • česnako, 2 gvazdikėlių;
  • pienas, 100 ml;
  • druska, prieskoniai.

Gaminimo procesas

Galite nusipirkti mėsos ir patys pasigaminti maltos mėsos, naminės, bus skaniau.

Maišytuvu sutrinkite svogūną ir česnaką.

Į šią masę supilkite pieną ir sumaišykite.

Patarimas: šiame etape įpilkite bet kokių prieskonių ir druskos pagal savo skonį. Būtinai įdėkite rūkytos paprikos, ji suteikia labai prabangų skonį ir aromatą.

Sumaišykite faršą su pieno mase su svogūnais ir česnakais, kol bus visiškai vienalytė.

Maltą mėsą perkeliame į maišelį ar konditerinį maišelį ir juosteles į keptuvę išspaudžiame į įkaitintą augalinį aliejų, pavyzdžiui, dešreles.

Arba negalima kepti keptuvėje, bet kepti orkaitėje. Tada dešros nebus per riebios.

Mes kepame 190 laipsnių temperatūroje, kol suminkštės.

Kepkite keptuvėje, kol pagels.

o dangčiu papildomai troškintis nebūtina, dešrelės gerai iškepusios.

Aš patiekiu šį namą su bulvių koše, dažnai gaminu iškyloms.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama