Home Receptai „Pelės“ užkandis iš sūrio ir krabų lazdelių: jūsų stalo puošmena

„Pelės“ užkandis iš sūrio ir krabų lazdelių: jūsų stalo puošmena

by admin

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

– kiaušiniai, 2 vnt;

– fetos sūris, 120 g;

– lydytas sūris, 90 g;

– krabų lazdelės, 100 g;

– ridikėliai ir pipirų grūdeliai dekoravimui;

– majonezas;

– česnako pagal skonį;

– pipirai pagal skonį.

Fetos sūrį ir lydytą sūrį paverskite vienalyte mase šakute.

Krabų lazdeles supjaustykite labai smulkiai. Nuimkite raudonas juostas iš kelių lazdelių – tai bus pelių uodegos.

Smulkiai supjaustykite česnaką. Kietą sūrį įtrinkite vidutine tarka.

Išvirkite kiaušinius, atvėsinkite ir sutarkuokite.

Mes sujungiame kiaušinius, sūrio ir varškės masę, krabų lazdeles ir česnaką. Viską pipiruokite ir kruopščiai išmaišykite. Jei masė subyrės, įpilkite šiek tiek majonezo, kad jis taptų plastikas ir pelėsis. Jei reikia, įberkite druskos.

Iš šios masės lipdome peles ir apvoliojame tarkuotame kietajame sūryje.

Mes įterpiame ridikėlių apskritimus ten, kur pelių ausys, uždedame uodegas iš krabų juostelių. Mes darome akis su pipirais.

Pelės gali būti išdėstytos ant indo, padengto salotomis ir žolelių šakelėmis.

JUMS TAIP PAT PATIKS

error: