Patiko? Duok like ir pasidalink!
Skanus patiekalas.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
– balti kopūstai, 1 vnt;
– jautiena, 400 g;
– svogūnai, 2 vnt;
– morkos, 1 vnt;
– pomidorai, 2 vnt;
– druskos ir pipirų pagal skonį;
– žalumynai;
– daržovių aliejus.
Mėsą nuplauname, nusausiname ir supjaustome smulkiais gabalėliais.
Katile įkaitinkite augalinį aliejų ir kepkite mėsą iki plutos.
Supjaustykite svogūną plonais pusžiedžiais arba kubeliais ir suberkite į mėsą, sumaišykite ir troškinkite 8 minutes.
Trys morkos ant korėjietiškų morkų tarka arba supjaustytos plonomis juostelėmis, supilamos į masę ir troškinamos 8 minutes. Pagal skonį pridėkite juodųjų pipirų.
Pomidorus supjaustykite kubeliais, sumaišykite su mase ir troškinkite 5 minutes.
Kopūstus susmulkiname ne itin plonai, pasūdome, suspauskite rankomis ir sumaišome su indu.
Šiek tiek sumažinkite ugnį po katilu, uždenkite ir maišydami pavirkite 1 valandą.
Likus 10 minučių iki pabaigos, paskaninkite druska ir pipirais ir, jei reikia, pridėkite.