Home Receptai Skanus troškinys, pagamintas iš šviežių kopūstų ir jautienos, receptas

Skanus troškinys, pagamintas iš šviežių kopūstų ir jautienos, receptas

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Skanus patiekalas.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

– balti kopūstai, 1 vnt;

– jautiena, 400 g;

– svogūnai, 2 vnt;

– morkos, 1 vnt;

– pomidorai, 2 vnt;

– druskos ir pipirų pagal skonį;

– žalumynai;

– daržovių aliejus.

Mėsą nuplauname, nusausiname ir supjaustome smulkiais gabalėliais.

Katile įkaitinkite augalinį aliejų ir kepkite mėsą iki plutos.

Supjaustykite svogūną plonais pusžiedžiais arba kubeliais ir suberkite į mėsą, sumaišykite ir troškinkite 8 minutes.

Trys morkos ant korėjietiškų morkų tarka arba supjaustytos plonomis juostelėmis, supilamos į masę ir troškinamos 8 minutes. Pagal skonį pridėkite juodųjų pipirų.

Pomidorus supjaustykite kubeliais, sumaišykite su mase ir troškinkite 5 minutes.

Kopūstus susmulkiname ne itin plonai, pasūdome, suspauskite rankomis ir sumaišome su indu.

Šiek tiek sumažinkite ugnį po katilu, uždenkite ir maišydami pavirkite 1 valandą.

Likus 10 minučių iki pabaigos, paskaninkite druska ir pipirais ir, jei reikia, pridėkite.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

0

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama
error: