Home Receptai Greitas ir skanus Provanso kopūstas. Jis bus paruoštas per parą!

Greitas ir skanus Provanso kopūstas. Jis bus paruoštas per parą!

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Kopūstai pagal šį receptą bus paruošti per dieną. Patiekalas pasirodo aštrus ir aštrus, puikiai tinka kaip užkandis.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

– kopūstai, vidutinės ar vėlyvos veislės;

– česnakai;

– burokėliai.

Norėdami paruošti marinatą, paimkite:

– cukrus, 200 g;

– actas 9%, 200 g;

– vanduo, 1,5 l;

– druska, 3 šaukštai;

– augalinis aliejus, 150 g.

Kopūstus valome nuo nešvarių ir pažeistų lapų. Kopūsto galvą supjaustykite 6 – 8 griežinėliais.

Burokėlius taip pat nulupame ir supjaustome mažais gabalėliais ar apskritimais, kaip jums patinka.

Imame daug česnako, nulupame ir supjaustome gvazdikėlius į 2 dalis.

Į trijų litrų švarų stiklainį sluoksniais suberkite kopūstų ir burokėlių riekeles, viską apibarstykite česnaku.

Marinade sumaišykite visus ingredientus, užvirkite ir virkite 2 minutes.

Karštą marinatą supilkite į stiklainį ir palikite ant stalo, kol jis atvės, tada įdėkite į šaldytuvą.

Po dienos galite išbandyti kopūstus.

Pagal šį receptą galite virti kopūstus bet kuriuo metų laiku, juos galima laikyti ilgą laiką. Patiekiant nereikia kopūstų papildomai pagardinti įvairiais prieskoniais, jie jau yra puikūs ir labai skanūs. Burokėlių dėka jie yra traškūs ir turi įdomią skonio natą.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama