Home Receptai Mėsos kotletai su varške ir maloniu grietinės padažu

Mėsos kotletai su varške ir maloniu grietinės padažu

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Labai skanūs yra mėsos kotletai su varške maloniu grietinės padažu.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

– maltos mėsos, 500 g;

– kiaušiniai, 2 vnt;

– varškė, 200 g;

– duonos trupiniai, 50 g;

– vanduo, 50 ml;

– svogūnas, 1 vnt;

– druska, 1 šaukštelis;

– pipirai pagal skonį.

Norėdami pagaminti grietinės padažą, paimkite:

– grietinė, 150 g;

– sultinys, 250 ml;

– miltai, 30 g;

– sviestas, 30 g;

– druska, pusė arbatinio šaukštelio

Gaminimo procesas

Supilkite krekerius vandeniu ir palikite išbrinkti.

Varškę sumuškite maišytuvu.

Sumalkite svogūną trintuvu ir sumaišykite su malta mėsa, druska pagal skonį.

Į faršą įdedame krekerių ir varškės, suminkome masę. Suformuojame kotletus.

Kepimo skardą ištepkite aliejumi ir išdėliokite kotletus.

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite 20 minučių.

Sumaišykite visus padažo ingredientus ir užvirkite.

Patiekite kotletus su bet kokiu garnyru, pabarstykite padažu.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama