Skani pitos duona su varške, sūriu ir žolelėmis pasirodo esanti minkšta ir aromatinga, vidutiniškai sūri.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
– lavašas, 1 pakuotė;
– varškė, 350 g;
– suluguni sūris, 200 g;
– žalumynai pagal skonį;
– kiaušiniai, 3 vnt;
– grietinė, 3 šaukštai;
– druska pagal skonį;
– kefyras, 300 ml.
Gaminimo procesas
Trys sūriai ant trintuko ir sumaišomi su varške ir smulkintomis žolelėmis. Palikite sūrį šiek tiek. Pagal skonį pasūdykite masę.
Kiaušinius sumaišykite su grietine, druska, kefyru, sumaišykite iki vientisos masės.
Nuimamą formą uždenkite pita duonos lakštu (supjaustytu iki formos skersmens) ir išpilkite 3 šaukštus įdaro. Mes paskleidžiame pusę įdaro. Uždenkite antrą pitos duonos lakštą ir supilkite įdarą, 3 valg.
Mes paskleidžiame įdarą ir padengiame pitos duona. Užpildykite įdaru ir pabarstykite likusiu tarkuotu sūriu.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite 25 – 30 minučių.