Home Receptai Skanus faršo pyragas, sūris, marinuoti grybai, žolelės

Skanus faršo pyragas, sūris, marinuoti grybai, žolelės

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Skanus faršo pyragas, sūris, marinuoti grybai, žolelės.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

– bet kokia malta mėsa, 400 g;

– svogūnas, 1 vnt;

– pienas, 450 ml;

– kiaušiniai, 2 vnt;

– miltai, 4 šaukštai;

– druska, 1 šaukštelis;

– pipirai, 0,5 šaukštelio;

– muskato riešutas, 0,5 šaukštelio;

– kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis;

– sūris, 40 g.

Norėdami paruošti įdarą, paimkite:

– lydytas sūris, 2 vnt;

– marinuoti grybai, 300 g;

– bet kokie žalumynai ir dar daugiau;

– česnako, 3 gvazdikėlių;

– majonezas, 3 šaukštai

Gaminimo procesas

Faršą pagardinkite druska, pipirais, kiaušiniais, pienu, prieskoniais, suberkite miltus ir kepimo miltelius. Minkome tešlą – pasirodo, kaip ir blynams.

Mes kepame blynus keptuvėje, išteptoje augaliniu aliejumi, 3 minutes iš kiekvienos pusės po dangčiu.

Įdarui smulkia tarka supjaustykite daug žalumynų, supjaustykite grybus, tris sūrius. Suberkite smulkintą česnaką ir majonezą. Sumaišykite įdarą.

Suformuojame pyragą, kiekvieną blyną sutepame įdaru, blynus prispaudžiame vienas prie kito.

Ant viršaus patrinkite sūrį ir pabarstykite smulkintomis žolelėmis.

Mes siunčiame jį į šaldytuvą 30 minučių.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama