Home Receptai Burokėlių salotos iš Prancūzijos: burokėliai ir kiaušiniai restorano patiekalu tampa per 10 minučių

Burokėlių salotos iš Prancūzijos: burokėliai ir kiaušiniai restorano patiekalu tampa per 10 minučių

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Burokėliai jau seniai tapo vienu iš universalių produktų, su kuriais ruošiami pirmieji ir antrieji patiekalai, daug skanių ir sveikų salotų. Aš jums siūlau dar vieną įdomų receptą.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • bulvės, 1 vnt;
  • burokėliai, 3 vnt;
  • agurkas, 1 vnt;
  • svogūnas. 0,5 vnt;
  • kiaušiniai, 2 vnt;
  • augalinis aliejus, druska, pipirai, petražolės.

Gaminimo procesas

Trys burokėliai ant stambios trintuvės.

Trys virtos bulvės ant stambios trintuvės.

Supjaustykite svogūną plonais pusžiedžiais.

Mes taip pat įtriname agurką.

Visus ingredientus išmaišykite dubenyje ir suberkite smulkintas petražoles.

Patarimas : be petražolių, krapai, žali svogūnai yra puikūs, kalendros skonio.

Supjaustykite virtus kiaušinius ketvirčiais.

Pagardinkite salotas majonezu, padėkite ant indo ir padėkite kiaušinių ketvirčius.

Nereikia reikalauti salotų, jas galite tiesiog šiek tiek atvėsinti šaldytuve ir patiekti.

Jis tinka prie mėsos ir žuvies patiekalų, įvairių garnyrų.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama