Home Receptai Kodėl šašlykas armėniškai ruošiamas greičiau nei kiti? Mėsos marinato receptas ir kitos kepimo subtilybės

Kodėl šašlykas armėniškai ruošiamas greičiau nei kiti? Mėsos marinato receptas ir kitos kepimo subtilybės

by admin

Dėl tokio marinato recepto bet kokią mėsą galima paruošti ant grotelių per 45 minutes po marinavimo. Šašlykas pasirodo labai skanus, geriausias iš visų.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • nerafinuotas augalinis aliejus, 200 – 300 ml;
  • svogūnai, 2 – 3 vnt;
  • prieskoniai ir druska pagal skonį, pipirų grūdeliai, kalendra, aromatinės žolelės;
  • bet kokia mėsa (kiauliena, aviena).

Gaminimo procesas

Supilkite augalinį aliejų į indą.

Patarimas: pipirų grūdelių, kalendros ir kitų prieskonių nereikia vartoti susmulkintos formos. Veiksmingiau imti neskaldytus grūdus ir šiek tiek sumalti su skiediniu. Pagal skonį imkite druskos ir kitų priedų.

Supilkite prieskonius į aliejų ir palikite 20 – 30 minučių, kad jis būtų prisotintas aromatų.

Supjaustykite svogūną storais žiedais.

Smulkiai supjaustykite vieną didelį svogūną ir sumalkite rankomis, kad atsirastų sulčių.

Sumaišykite susmulkintą svogūną su sultimis su sviestu ir įdėkite mėsos gabalėlių.

Mes viską sumaišome rankomis. Marinatas turėtų visiškai padengti mėsą.

Mes marinuojame apie 40 minučių. Jei norite ilgiau, tada vis tiek galite pipirų.

Mes suviriname mėsą, sumaišytą su svogūnais, ir kepame šašlykus.

Taip greitai ir labai skanu galite pasigaminti vieną mėgstamiausių patiekalų.

Kodėl armėnų šašlykas gaminamas greitai?

Paaiškinu paprastais žodžiais: augalinis aliejus ištirpsta ir sudegina, pašildo mėsą iš vidaus, bet tuo pačiu neleidžia jai išdžiūti.

0

JUMS TAIP PAT PATIKS

Reklama
error: