Home Receptai Iš visų kiaulienos vyniotinių šis yra mano mėgstamiausias. Aš jums parodysiu, kaip jį paruošti rankovėje, naudojant tik garstyčias ir medų

Iš visų kiaulienos vyniotinių šis yra mano mėgstamiausias. Aš jums parodysiu, kaip jį paruošti rankovėje, naudojant tik garstyčias ir medų

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Tai yra vienas iš mano mėgstamiausių receptų: kumštelis pasirodo labai minkštas, sultingas, kvapnus. Niekas nesakys, kad aš ją gaminu iš pigiausios mėsos.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • kiaulės kulka, 2 vnt;
  • garstyčios, 4 šaukštai;
  • medaus, 2 šaukštai;
  • druska, kmynai, kmynai.

Gaminimo procesas

Mėsą gerai nuplauname šaltu vandeniu, nusausiname rankšluosčiais. Jei reikia, nuvalykite odą nuo nešvarumų ir šerių.

Mėsą suberiame į puodą, pasūdome ir užpilame kmynais ar kmynais, užpilame šaltu vandeniu ir verdame apie 1,5 valandos virdami ant silpnos ugnies. Pirmiausia nuimkite putas.

Paimkite garstyčias pagal savo skonį, sumaišykite su medumi.

Nuimkite pirštines iš sultinio ir šiek tiek atvėsinkite.

Mėsą iš visų pusių aptepame padažu ir dedame į kepimo rankovę – kiekvieną atskirai.

Mes užfiksuojame kraštus, dantų krapštuku padarome skylutes ir įdėkite pirštus ant grotelių orkaitėje. Įkaitinkite iki 180 laipsnių ir kepkite apie 1 valandą.

Likus 15 minučių iki kepimo pabaigos, nukirpkite rankovę ir supilkite mėsą su sultimis, tekančiomis forma.

Rožinis, kvapnus, sultingas patiekalas puikiai atrodo net ant šventinio stalo.

Mėsą galite gaminti ritinio pavidalu, išpjaudami kaulą, sutepdami padažu vidų ir išorę ir apvyniodami siūlais.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama