Home Receptai Marinuoju agurkus su įkvėpimu! Pasidalinsiu receptu laukdama šviežių agurkų sezono

Marinuoju agurkus su įkvėpimu! Pasidalinsiu receptu laukdama šviežių agurkų sezono

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Netrukus prasidės šviežių daržovių iš jų sodo sezonas. Laukdamas ieškau savo mėgstamų receptų ir dalinuosi su jumis. Šiandien jie yra marinuoti agurkai.

Norėdami paruošti 3 l skardines, jums reikės:

  • agurkai;
  • vandens, 1,5 l;
  • druskos, 3 šaukštai;
  • actas, 2 šaukštai;
  • krienų lapai, krapai, serbentų lapai;
  • česnako, 1 galva.

Gaminimo procesas

Mano bankas.

Apačioje įdėkite nuplautų žolelių ir česnako skiltelių.

Agurkus nuplauname ir pripildome stiklainį, pabarstome česnako skiltelėmis ir žolelėmis.

Į stiklainį supilkite actą.

Užvirinkite vandenį, ištirpinkite jame druską, virkite dar minutę ir karštą supilkite į stiklainį.

Mes uždengiame plastikiniu dangteliu ir padėkite vėsioje vietoje.

Sūrymas nurodomas vienai 3 litrų skardinei. Todėl teisingai apskaičiuokite skardinių skaičiui reikalingus kiekius.

Pridėkite žalumynų pagal savo skonį, žinau, kad daugelis deda petražolių, ąžuolo lapų. Taip pat galite sumaišyti pipirus su žirneliais.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama