Home Receptai Pyragai visada būna purūs: tešlą verdame verdančiame vandenyje

Pyragai visada būna purūs: tešlą verdame verdančiame vandenyje

by admin

Labai erdvūs ir purūs, minkšti pyragėliai su bet kokiu įdaru. Receptas yra pats paprasčiausias, iš paprastų produktų, tačiau pasirodo, kad tai tiesiog nuostabus patiekalas.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • verdančio vandens ir šilto pieno, po 250 ml;
  • miltų, 160 + 540 g;
  • šviežios mielės, 25 g;
  • lydyto sviesto, 100 g;
  • cukraus, 1 valgomasis šaukštas;
  • druskos, 1,5 šaukštelio;
  • svogūnas, 1 gabalas;
  • maltos mėsos, 500 g;
  • sviestas ir augalinis aliejus;
  • druska, prieskoniai.

Gaminimo procesas

Sumaišykite verdantį vandenį su pienu, įpilkite miltų, 160 g, druskos ir cukraus, mielių. Išmaišykite ir palikite 10 minučių.

Supilkite likusius miltus ir ištirpintą sviestą. Užminkykite ir uždenkite tešlą, palikite šiltai 1 valandai.

Įdarui daržovių ir sviesto mišinyje apkepkite smulkiai supjaustytus svogūnus, tada suberkite faršą, druską ir pipirus.

Kai įdaras bus beveik paruoštas, įpilkite prieskonių ir smulkiai supjaustytų žolelių.

Mes formuojame pyragus su įdaru ir kepame karštame augaliniame aliejuje.

Tešla nesugeria aliejaus, todėl pyragai nebus riebūs. Patiekite su grietine, įvairiais padažais, šviežių daržovių salotomis.

0

JUMS TAIP PAT PATIKS

Reklama
error: