Pyragai yra erdvūs, purūs, minkšti ir ilgai išlieka švieži. Galima patiekti kaip užkandį, vakarienei. Viskas paruošiama greitai ir lengvai.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- šilto vandens, 120 ml
- sausos mielės ir cukrus 1 arbatinis šaukštelis;
- druskos, 0,5 šaukštelio;
- augalinis aliejus, 1 valgomasis šaukštas;
- miltų, 300 g;
- grietinės, 2 šaukštai;
- sūrio, 200 g;
- varškės, 250 g;
- trynys ir pienas valymui.
Gaminimo procesas
Druską ir cukrų, mieles ištirpinkite šiltame vandenyje. Mes sumaišome.
Įpilkite grietinės, miltų ir suminkykite tešlą.
Supilkite augalinį aliejų ir sumaišykite jį su tešla.
Uždenkite ir palikite šiltoje vietoje 1 valandai.
Padalinkite tešlą į 6 dalis, susukite kamuoliukus.
Kiekvieną bandelę dedame į kepimo skardą, padengtą pergamentu.
Rankomis kolobokams suteikiame pyragaičių formą, sutepame tryniu, išplaktu su pienu.
Ant viršaus uždėkite minkštą varškę ir pabarstykite tarkuotu sūriu.
Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 20 – 25 minutes.
Mes patiekiame tortilijas karštas, nors jos taip pat labai skanios, kai yra šaltos. Mikrobangų krosnele. Dėl skonio tarkuotas sūris sumaišomas su krapais ir česnakais, kitais skonio priedais.