Home Receptai Net močiutė yra priblokšta išbandžius patiekalą! Geriau nei mėsainiai

Net močiutė yra priblokšta išbandžius patiekalą! Geriau nei mėsainiai

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Iškepta malta mėsa su kopūstais pasirodo sultinga ir skani. Šį patiekalą galima patiekti su virtomis jaunomis bulvėmis, salotomis.

Kepimui reikia šių ingredientų:

  • faršo, 450 g;
  • kopūstai, 250 g;
  • 1 svogūnas ir kiaušinis;
  • sūrio, 150 g;
  • majonezas, 2 šaukštai;
  • žolelės, druska, pipirai, augalinis aliejus.

Gaminimo procesas

Kopūstus susmulkiname labai plonai.

Tris svogūnus ant smulkios trintuvės arba supjaustykite maišytuvu iki tyrės, sumaišykite su kopūstais.

Į šią masę įmuškite kiaušinį, įpilkite faršo, druskos. Pipirai ir pagal skonį pridėkite visus prieskonius.

Minkykite iki vientisos masės.

Patarimas: supjaustykite daugiau šviežių žolelių.

Iš masės formuojame kotletus ir dedame į riebalais išteptą formą.

Uždenkite folija ir kepkite 40 minučių 200 laipsnių temperatūroje.

Pagal skonį majonezą sumaišykite su tarkuotu sūriu, druska, pipirais, česnakais ir žolelėmis.

Likus 10 minučių iki kepimo pabaigos, masę paskirstykite ant kiekvieno kotleto ir kepkite 10 minučių be folijos.

Labai sultingas, švelnus, apetiškas užkandis bet kuriam jūsų pasirinktam garnyrui ir šviežių daržovių salotoms.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

0

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama
error: