Home Receptai Dabar balandėlius ruošiu iš Pekino kopūstų ir kepu orkaitėje (jie yra minkštesni nei iš paprastų kopūstų ir juos lengviau gaminti)

Dabar balandėlius ruošiu iš Pekino kopūstų ir kepu orkaitėje (jie yra minkštesni nei iš paprastų kopūstų ir juos lengviau gaminti)

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Pekino kopūstai tinka ne tik salotoms gaminti, iš jų galima gaminti skanius kopūstų suktinukus, kuriuos kepu orkaitėje.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • Pekino kopūstai, 1 vnt;
  • maltos mėsos, 400 g;
  • razinos, 50 g;
  • kiaušinis, 1 vnt;
  • augalinis aliejus, druska, pipirai, prieskoniai, žolelės.

Gaminimo procesas

Faršą galima imti bet kurį pagal jūsų skonį.

Kopūstus išardome į lapus ir porą minučių užpilame verdančiu vandeniu, kad jie taptų minkšti.

Sumaišykite faršą su kiaušiniu ir razinomis, prieskoniais, druska.

Patarimas: paimkite razinas be kauliukų ir jei jūsų oda labai sausa, iš anksto ją garinkite verdančiu vandeniu.

Įdarykite kopūstų lapus malta mėsa ir apvyniokite, kaip įprasta, paprastais kopūstais.

Kopūstų suktinukus kepimo inde paskleidžiame vienu sluoksniu: išsiskirsiančios sultys taps skysčiu, kuriame bus troškinamas indas. Taip pat galite pabarstyti augaliniu aliejumi.

Kepame 170 laipsnių temperatūroje 40 minučių.

Patiekiant patiekalą apibarstykite žolelėmis, galite pasigaminti grietinės ir garstyčių padažą, jis bus labai skanus ir aromatingas. Patiekite su virtomis bulvėmis su krapais.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

0

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama
error: