Home Receptai Varškės apkepo su manų kruopomis receptas – skanesnis nei darželyje

Varškės apkepo su manų kruopomis receptas – skanesnis nei darželyje

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Varškės apkepas jau seniai yra tradicinis pusryčių patiekalas. Daugelis žmonių ją prisimena dar darželio laikais, tačiau ne visada pavyksta rasti tinkamą receptą, kuris veiktų kaip ten. Siūlau savo skoningą variantą.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • varškės, 500 g;
  • kiaušiniai, 2 vnt;
  • manų kruopos, 3 šaukštai;
  • cinamono, 1 valgomasis šaukštas;
  • obuolys, 1 vnt;
  • cukraus, 3 šaukštai

Gaminimo procesas

Varškę, manų kruopas, kiaušinį, cinamoną ir cukrų sumaišykite iki visiškai vienalytės masės. Galite naudoti rankinį maišytuvą.

Formą patepkite gabalėliu sviesto arba augalinio aliejaus, pabarstykite džiūvėsėliais ir išdėliokite obuolių skilteles. Pagal skonį pabarstykite paprastu arba ruduoju cukrumi.

Tepame tešlą, išlyginame ir kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 30 – 40 minučių.

Patiekiu apkepa su grietine, uogiene, medumi ir kitais saldžiais priedais pagal skonį.

Jei nemėgstate obuolių ir cinamono derinio, tuomet galite jį pakeisti banano griežinėliais, jis puikiai tiks su varške.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama