Home Receptai Tiesiog į faršą įpyliau mineralinio vandens. Turkiški kotletai ir vasariškas padažas per 2 minutes

Tiesiog į faršą įpyliau mineralinio vandens. Turkiški kotletai ir vasariškas padažas per 2 minutes

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Skanūs ir sultingi kotletai tinka prie bet kokio garnyro. Šis patiekalas yra puikus pasirinkimas iškylai.

Norėdami gaminti maistą, jums reikės:

  • mėsa;
  • taukų arba riebalų uodegos riebalai;
  • svogūnas, 1 gabalas;
  • mineralinis vanduo;
  • druska, pipirai ir prieskoniai.

Gaminimo procesas

Mėsą paverčiame malta mėsa, peiliu smulkiai supjaustome taukus ir riebalų uodegos riebalus.

Trys svogūnai ant rupios trintuvės ir sumaišomi su malta mėsa ir šonine.

Sumaišome papriką, pipirų mišinį, sausą mėtą, sausą česnaką ir kitus.

Supilkite mineralinį vandenį į prieskonius, sumaišykite. Užpilkite tiek vandens, kad prieskoniai gerai išbrinktų. 500 g maltos mėsos prieskoniai ima pusę šaukšto

Sumaišykite faršą su prieskoniais.

Mes formuojame kotletus ir kepame iš abiejų pusių augaliniame aliejuje.

Patiekite kotletus su įvairiais padažais, salotas iš šviežių daržovių, žalias salotas.

Padažui paimkite lengvą jogurtą ir sumaišykite jį su smulkiai supjaustytomis mėtų ir kalendros lapais. Tada įpilkite šiek tiek alyvuogių aliejaus, druskos, pipirų, šiek tiek citrinos sulčių.

Galite gaminti kepalų sumuštinius su kotletais, salotomis, agurkų griežinėliais ir kitomis šviežiomis daržovėmis.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama