Home Receptai Paprastas vištienos šlaunelės keptuvėje paverčiame kebabais: marinuojame, o tada kepame ant svogūnų

Paprastas vištienos šlaunelės keptuvėje paverčiame kebabais: marinuojame, o tada kepame ant svogūnų

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Kojų skonis yra toks pat kaip ir ant ugnies, tačiau mes juos virsime keptuvėje, ant svogūnų pagalvės. Receptas paprastas, viskas paruošiama greitai ir lengvai.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • vištienos kojos, 3 vnt;
  • svogūnas, 2 vnt;
  • žiupsnelis cukraus, druska, pipirai, prieskoniai, suneli apyniai;
  • vyno actas;
  • dūmai ir anglys.

Gaminimo procesas

Mes nuplauname kojas, nusausiname popieriniais rankšluosčiais ir padarome pjūvius ant paviršiaus.

Pabarstykite mėsą druskos ir sausų prieskonių mišiniu, pipirais. Imk viską pagal savo skonį.

Supjaustykite svogūną plonais pusžiedžiais, suberkite į mėsą ir viską išmaišykite.

Mes marinuojame kojas mažiausiai 2 valandas, bet tai gali būti ir ilgesnė, tada patiekalas pasirodo sultingesnis.

Kepkite kojas ant stiprios ugnies, kol pagels.

Į keptuvę suberkite svogūną, išmaišykite, sumažinkite ugnį ir troškinkite 30 minučių.

Mes šildome anglį.

Į keptuvės vidurį tarp mėsos, anglies ir medžio drožlių įdėkite foliją, uždenkite dangčiu ir troškinkite 10 minučių.

Pasirodo, mėsa, virta ne virtuvėje, o iškyloje ant grotelių, yra tokia pat aromatinga, sultinga ir skani.

Patiekite su skirtingais padažais ir jaunomis, virtomis bulvėmis, žolelėmis ir salotomis.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

0

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama
error: