Paprasta ir skani vakarienė iš įprasto produktų pasirinkimo. Šokoladai maltos mėsos tinka net šventiniam stalui.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- maltos mėsos, 400 g;
- svogūnas, 2 vnt;
- morkos, 1 vnt;
- bulvės, 400 g;
- kukurūzų miltų, 1 valgomasis šaukštas;
- druska, pipirai, prieskoniai, žolelės;
- sūrio, 100 g;
- majonezo ir grietinės po 3 šaukštus
Gaminimo procesas
Faršą pagardinkite druska ir prieskoniais.
Tris bulves ant trintuko ir druskos, palikite 10 minučių, tada išspauskite skysčio perteklių.
Į faršą suberkite kukurūzų miltus ir tarkuotą svogūną.
Antrą svogūną smulkiai supjaustykite.
Trys morkos.
Kepkite svogūnus su morkomis.
Uždenkite kepimo skardą pergamentu ir išdėliokite didelius faršo paplotėlius.
Ant kotletų dėkite tarkuotų bulvių, ant viršaus – troškintų daržovių.
Sumaišome majonezą ir grietinę, druską ir dedame prieskonius, pipirus.
Šiuo padažu sutepkite kamino viršų.
Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 30 – 40 minučių.
Ant viršaus pabarstykite tarkuoto sūrio ir kepkite dar 10 minučių.
Tokie užkandžiai tinka prie įvairių garnyrų, šviežių daržovių salotų, skanių naminių padažų.