Home Receptai Aš ruošiu skanų agurkų užkandį butelyje: labai paprasta, o rezultatas pranoksta visus lūkesčius

Aš ruošiu skanų agurkų užkandį butelyje: labai paprasta, o rezultatas pranoksta visus lūkesčius

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Paimkite tuščią buteliuką ir agurkus, ir būsite mylimi!

Ingridientai:

  • Agurkai – 3 vnt.
  • Augalinis aliejus – 2 šaukštai. šaukštai.
  • Sojų padažas – 2 šaukštai šaukštai.
  • Citrinų sultys – 1 valgomasis šaukštas šaukštas.
  • Medus – 1 šaukštelis.
  • Česnakai – 2 gvazdikėliai.
  • Čili pagal skonį.
  • Butelis – 1 litras.

Gaminimo būdas:

1. Agurkams nupjaukite kotelį ir supjaustykite storais apskritimais.

2. Paimkite 1 litro butelį ir nupjaukite kaklą.

3. Supjaustytus agurkus perkelkite į butelį.

4. Paruoškite marinatą. Norėdami tai padaryti, supilkite 2 šaukštus į mažą gilų dubenį. šaukštai sojos padažo, 2 valg. šaukštai augalinio aliejaus, 1 valgomasis šaukštas. šaukštas citrinos sulčių, 2 smulkintos česnako skiltelės, 1 arbatinis šaukštelis medaus ir aitrioji paprika pagal skonį. Kruopščiai sumaišykite.

5. Supilkite agurkus su paruoštu marinatu.

Butelį uždarykite butelio kakleliu. Mes siunčiame jį į šaldytuvą. Daržovių pjaustymas užtrunka šiek tiek laiko, todėl galite sakyti, kad tai greitas receptas.

Norint gauti kuo malonesnį skonį, reikia leisti agurkus marinuotis dvi valandas. Ir tada nuo šio užkandžio netrauks ausys.

Paruošti agurkai yra nepaprastai skanūs, traškūs saldžiarūgščiame marinate.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama