Home Receptai Iškart užkariauja! Patiekite tai pietums ar vakarienei bent kasdien

Iškart užkariauja! Patiekite tai pietums ar vakarienei bent kasdien

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Įdaryti pievagrybiai su vištienos mėsa ir sūriu yra labai skanūs ir aromatingi.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

– dideli grybai, 600 g;

– sūris, 70 g;

– vištienos kojos, 1 vnt;

– česnakas, 2 skiltelės;

– svogūnas, 1 vnt;

– prieskoniai, druska, pipirai, žolelės, grietinė, augalinis aliejus.

Gaminimo procesas

Pievagrybius nuplauname, nusausiname popieriniais rankšluosčiais ir pašaliname kotelį. Smulkiai nupjaukite kojas.

Supjaustykite svogūną smulkiais gabalėliais, supjaustykite žoleles, įtrinkite sūrį rupia tarka.

Paimkite bet kurią vištienos mėsą, išvirkite ir taip pat smulkiai supjaustykite gabalėliais.

Kepkite svogūną augaliniame aliejuje iki aukso, supilkite gabalėlius į grybų peilį ir kepkite, kol suminkštės.

Įpilkite porą šaukštų grietinės, smulkintų žolelių, pavirkite porą minučių. Druska, pipirai ir pagal skonį įpilkite kitų prieskonių, smulkinto česnako.

Mes užpildome pievagrybių taures įdaru, įdedame į riebalais išteptą formą. Pabarstykite sūriu ant viršaus.

Kepame 190 laipsnių temperatūroje apie 30 minučių.

Patarimas : taip pat galite supjaustyti kumpį, dešras, dešras kaip įdarą, paruošti faršą ir sumaišyti su žolelėmis. Taip pat skanu naudoti kelių rūšių sūrį, kai kuriuos sumaišyti su įdaru, o kai kuriuos pabarstyti ant viršaus.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama