Home Receptai Skanesnių kotletų nesu ragavusi. Močiutė gamino taip, o dabar aš gaminu

Skanesnių kotletų nesu ragavusi. Močiutė gamino taip, o dabar aš gaminu

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Jautienos ir kiaulienos kotletai yra sultingi ir švelnūs, visiškai neriebūs. Kepkite keptuvėje, tačiau patiekalas nebus riebus.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • kiauliena ir jautiena vienodais kiekiais;
  • kepalas, 1 kg mėsos gabalėlyje;
  • svogūnai, 1 – 2 vnt;
  • druska, pipirai, prieskoniai;
  • miltų ar krekerių.

Gaminimo procesas

Du kartus susukite faršą – taip kotletai bus švelnesni.

Smulkiai supjaustykite svogūną ir kepkite, atvėsinkite ir sumaišykite su malta mėsa.

Faršą pagardinkite druska, pipirais, prieskoniais.

Maltą mėsą per naktį išsiunčiame į šaldytuvą, kad mėsa būtų gerai marinuota.

Pamirkykite kepalą, išspauskite ir pridėkite prie faršo.

Patarimas : kepalas gali būti pertrauktas maišytuvu, kad masė būtų švelnesnė.

Suformuojame kotletus ir apvoliojame miltuose, kiaušiniuose ir džiūvėsėliuose.

Kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos, galite šiek tiek iškišti po dangčiu.

Kotletai yra aromatingi ir skanūs, labai sultingi. Jei mėgstate aštrų, galite įdėti česnako.

Patiekite kotletus su bulvių koše ir šviežių daržovių salotomis.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama