Home Receptai Naminė sluoksniuota tešla, kaip iš parduotuvės. Tiek saldiems, tiek sūriems patiekalams

Naminė sluoksniuota tešla, kaip iš parduotuvės. Tiek saldiems, tiek sūriems patiekalams

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Kepimui galite naudoti tokią universalią tešlą su įvairiausiais įdarais – saldūs, aštrūs, sūrūs.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

– kiaušinis, 1 vnt;

– šaltas vanduo, 1 stiklinė;

– actas, 1 valgomasis šaukštas;

– margarinas, pakuotė;

– miltų, kiek tešla paims.

Gaminimo procesas

Iš išvardytų ingredientų, išskyrus margariną, minkykite tešlą tokios konsistencijos kaip koldūnams. Nepamirškite, kad pirmiausia reikia persijoti miltus ir tik tada suberti juos į tešlą.

Padalinkite margariną į 3 dalis ir suminkštinkite.

Tešlą iškočiokite dideliu sluoksniu, patepkite trečiuoju margarinu, užlenkite voku, uždenkite plėvele ir padėkite į šaldytuvą 40 minučių.

Išimame, iškočiojame, sutepame trečią margariną, sulankstome į voką ir grąžiname į šaldytuvą.

Mes tai darome trečią kartą ir, ištraukus jį iš šalčio, galite pradėti dėti įdarą ir kepti bandelę.

Patarimas : margarinas pakeičiamas sviestu, kad tešla būtų ryškesnė, į ją įberkite žiupsnelį druskos. Suformavę tešlą, aptepkite plaktu tryniu arba visu kiaušiniu. Tokia tešla porą dienų gali saugiai gulėti šaldytuve.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

0

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama
error: