Home Receptai Netroškinu ir nekepu kopūstų. Gaminu su vištienos šlaunelėmis: skanu ir neriebu

Netroškinu ir nekepu kopūstų. Gaminu su vištienos šlaunelėmis: skanu ir neriebu

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Kopūstai ir mėsa puikiai papildo vienas kitą, o patiekalas pasirodo kvapnus, visiškai neriebus.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

– kapotų kopūstų, 1 kg;

– vištienos kojos, 4 – 5 vnt.

– svogūnai, morkos, po 1 vnt.

– česnakas, 2 skiltelės;

– adžika, 2 šaukšteliai;

– sviestas, 30 g;

– augalinis aliejus, 2 šaukštai;

– druskos, pipirų, žolelių ir prieskonių pagal skonį.

Gaminimo procesas

Nuimkite mėsos odą ir supjaustykite į 2 dalis. Kojas plauname ir nusausiname rankšluosčiais.

Augalinį aliejų derinkite su adžika, trintu česnaku, druska, pipirais ir jūsų pasirinktais prieskoniais.

Šiuo padažu sutepkite mėsą, uždenkite indą dangčiu ir nusiųskite į šaldytuvą 1 – 2 valandoms.

Susmulkinkite kopūstus, tris morkas ir supjaustykite svogūną, supjaustykite žalumynus. Pasūdykite visą masę ir sutrinkite rankomis, sumaišykite su šaukštu aliejaus.

Įdėkite rankovę ant kepimo skardos, daržoves lygiu sluoksniu, mėsą ir sviesto gabalėlius. Mes susiejame rankovę.

Mes įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių ir kepame 40 minučių, tada atidarykite rankovę ir kepkite iki mėsos auksinės rudos spalvos.

Patarimas : kuo ilgiau marinate kojas, tuo mažiau laiko užtruks jų kepimas. Juos taip pat galite pabarstyti tarkuotu sūriu, sumaišytu su prieskoniais ir česnaku – ši „pagalvė“ puikiai paįvairina patiekalo skonį.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama