Home Receptai Skanūs ir traškūs agurkai žiemai. Marinavimo receptas yra paprastas ir marinato jokio nereikia

Skanūs ir traškūs agurkai žiemai. Marinavimo receptas yra paprastas ir marinato jokio nereikia

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Tokie marinuoti agurkai žiemai yra kvapnūs, traškūs. Aš tiesiog patiekiu jį prie stalo ir naudoju įvairioms salotoms. Receptas yra paprastas ir greitas.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • agurkai, 650 g;
  • trečdalis viso svogūno;
  • morkos, 5 skiltelės;
  • aitriosios paprikos pagal skonį, peletrūnas, krienų lapai ir kiti žalumynai;
  • druskos ir cukraus po 30 g;
  • actas 9%, 20 ml;
  • 1 l skardinė.

Gaminimo procesas

Agurkus nuplauname ir, jei jie yra vangūs, nusipirkti ilgą laiką, keletą valandų pripildome švaraus ir šalto vandens.

Nupjaukite uodegas ir suberkite daržoves į švarius stiklainius kartu su morkomis, svogūnais, česnako skiltelėmis ir žolelėmis, visais prieskoniais.

Į stiklainius supilkite druską ir cukrų, užpilkite actu ir užpilkite vandeniu.

Į keptuvę įdėkite rankšluostį ir uždėkite stiklainius, uždengtus dangteliais.

Į keptuvę pilkite vandenį iki skardinių pakabų.

Mes sterilizuojame nuo virimo momento 7 – 10 minučių.

Mes išimame skardines, priveržkite dangčius, apverskite ir apvyniokite, kol jie visiškai atvės.

Ruošinį laikykite rūsyje ar spintelėje.

Pasirodo, agurkai yra labai skanūs ir marinuoti, jie idealiai tinka kaip pikantiškas įvairių patiekalų užkandis.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama