Home Receptai Suomiški agurkai: visą vasarą gaminu bliūdais! Skanus ruošinys žiemai

Suomiški agurkai: visą vasarą gaminu bliūdais! Skanus ruošinys žiemai

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Vyresnioji karta puikiai žino bulgariškų agurkų skonį. Šis suomiškas receptas taip pat labai primena tokį konservavimą. Viskas paruošiama paprastai ir greitai.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • agurkai, 3 kg;
  • druska, 6 šaukštai;
  • vandens, 3 l;
  • cukraus, 400 g;
  • actas 6%, 500 ml;
  • garstyčių sėklos, 2 šaukštai;
  • lauro lapas, 3 vnt.

Gaminimo procesas

Agurkus nuplauname ir mirkome švariame vandenyje 2 valandas.

Druską ir cukrų, lauro lapą ir garstyčias ištirpinkite vandenyje.

Užvirkite, užpilkite actu, vėl užvirkite.

Supjaustykite agurkus į gabalus, nupjaudami uodegas.

Supilkite agurkus, sumaišykite.

Mes išdėstome agurkus ant sterilizuotų stiklainių, kai tik jie pakeičia spalvą.

Užpildykite verdančiu marinatu ir sandariai priveržkite dangčius.

Apverskite ir apvyniokite, kol jis visiškai atvės.

Galite pašalinti mėginį iš išsaugojimo per kelias savaites.

Patiekite su virtomis jaunomis bulvėmis, bulvių koše, žuvies ir mėsos patiekalais. Pasirodo skanu, jei didelius agurkų gabalėlius supjaustote mažais gabalėliais, įdedate svogūnų ar česnako, žolelių ir pagardinate nerafinuotu augaliniu aliejumi. Salotos paprastos, bet skanios.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama