Home Receptai Tadžikė kaimynė pasidalino senu receptu vietoj pyragėlių. Gyvenk ir mokykis

Tadžikė kaimynė pasidalino senu receptu vietoj pyragėlių. Gyvenk ir mokykis

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Paprasčiausia tešla kartu su mėsos įdaru taps vienu mėgstamiausių patiekalų. Viskas paruošiama labai paprastai ir greitai, o iš tokio „pyrago“ labai malonu.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • miltų, 400 g;
  • vandens, 1 stiklinė;
  • druskos, 1 arbatinis šaukštelis;
  • augalinis aliejus, 2 – 3 šaukštai;
  • bet kurios maltos mėsos, 400 g;
  • žalieji svogūnai ir žolelės;
  • augalinis aliejus, apie 60 ml;
  • druska, prieskoniai, sviestas.

Gaminimo procesas

Augalinį aliejų supilkite į vandenį ir druską, sumaišykite iki vientisos masės.

Miltus persijokite ir supilkite į vandenį, minkykite minkštą ir elastingą tešlą, uždenkite ir palikite 30 minučių.

Kepkite faršą augaliniame aliejuje, druskos ir pipirų, pridėkite prieskonių pagal skonį ir daug smulkintų žalių svogūnų ir žolelių. Masę gerai išminkykite.

Patarimas: maltą mėsą galite imti įvairiais būdais, tačiau ji bus sultingesnė, jei ji bus šiek tiek riebi, arba tiesiog pridėkite sviesto.

Padalinkite tešlą į lygias dalis ir apvoliokite kiekvieną plonu sluoksniu. Labai plonas.

Patepkite jį ištirpintu sviestu ir plonu sluoksniu paskleiskite įdarą.

Kartą užlenkiame voku ir sutepame paviršių aliejumi, vėl užlenkiame ir vėl sutepame.

Turite sulankstyti, kol gausite kvadratą, kuris lengvai tinka jūsų keptuvėje.

Kepkite aliejuje (3 šaukštus) ant silpnos ugnies, kol pagels.

Mes paskirstome jį ant popierinių rankšluosčių, tada perkeliame į indą.

Tokios tešlos yra labai minkštos, tešla nėra guminė, švelni. Kaip įdarą imkite viską, kas jums patinka, labai skanu daryti su sūdyta varške ir žolelėmis arba sūriu ir žolelėmis, keptais grybais, žolelėmis su kiaušiniu ir kt.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama