Home Receptai Kotletai sultingesni nei įprastai: karališki kotletai iš pigių produktų! Gyvenk ir mokykis

Kotletai sultingesni nei įprastai: karališki kotletai iš pigių produktų! Gyvenk ir mokykis

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Ei! Pats kotletų pavadinimas liūte sušildė mano susidomėjimą ir aš iškart nuėjau įgyvendinti receptą virtuvėje. Todėl supratau, kad mano darbas nebuvo veltui. Receptas nuostabus! Kotletai labai sultingi ir švelnūs. Be to, jums nereikia per daug su jais blaškytis.

Perskaitykite receptą ir viską suprasite.

1. Sutarkuoju morkas.

2. Trinu bulves.

3. Ryžius plaunu vandenyje.

Nereikia jo virti, taip pat mirkyti.

4. Aš naudoju paruoštą maltą jautieną, siunčiu ją kitiems produktams.

5. Druska ir pipirai pagal skonį.

Galite pridėti kmynų.

6. Pridedu 1 kiaušinį.

7. Tada supjaustykite žalią ir svogūnus.

8. Į faršą supilkite šiek tiek česnako.

9. Išmaišykite ir suformuokite kotletus.

Kotletų dydis gali būti bet koks. Galite vadovautis tuo, kaip aš tai darau. Tai geriausias sprendimas, suvalgiau porą kotletų su garnyru ir valgiau pusę dienos, tikrai!

10. Aš kepu kotletus augaliniame aliejuje, panardindamas juos į tešlą.

Tešlai sumaišau: pieną, druską ir kiaušinius + 100 gr. miltai.

11. Pirmiausia įmerkiu kotletą į miltus, tada į tešlą ir kepu.

Auksinė pluta iš dviejų pusių.

12. Keptus pyragėlius perkelkite į kepimo skardą, bet nebaigtas iki galo.

13. Kepu 180 laipsnių temperatūroje apie 30 minučių ir patiekiu.

Aš naudojau:

  • 1 kompiuteris. morkos;
  • 1 kompiuteris. bulvė;
  • 100 g ryžiai;
  • 1 kompiuteris. svogūnas;
  • 1 kompiuteris. Žalieji svogūnai;
  • 400 gr. Malta jautiena;
  • 1 kompiuteris. kiaušinis;
  • 2 skiltelės česnako;
  • kmynų, maltų pipirų, druskos.

Baterija:

kiaušinis 2 vnt grietinės 2 šaukštai druskos 0,5 šaukštelis pieno 100 ml miltų 120 g

Patiko? Duok like ir pasidalink!

0

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama
error: