Home Receptai Mano okroshka pasirodo labai skani: dalinuosi gaminimo paslaptimi (vasarą ją nuolat gaminu)

Mano okroshka pasirodo labai skani: dalinuosi gaminimo paslaptimi (vasarą ją nuolat gaminu)

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Iš visų šaltų sriubų populiariausia ir mylimiausia tapo okroshka. Visos namų šeimininkės turi savo receptus, kaip gaminti šį patiekalą, produktų ir padažų sudėtį. Noriu pasidalinti su jumis receptu, kuris yra labai mėgstamas mano šeimoje.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • virtos bulvės, 1 vnt;
  • agurkas, 2 vnt;
  • ridikėliai, 200 g;
  • virta dešra, 330 g;
  • virtas kiaušinis, 1 vnt;
  • bet kokie žalumynai;
  • gira, 1,3 l;
  • garstyčios, 2 šaukštai;
  • druska pipirai.

Gaminimo procesas

Dešrą ir visus kitus produktus supjaustykite mažomis juostelėmis ir suberkite į indą. Tik kiaušiniai dar nėra dedami į masę.

Paimkite skirtingo skonio žalumynus į nedidelę porciją, smulkiai supjaustykite ir pridėkite prie kitų ingredientų.

Sumaišykite garstyčias giroje.

Patarimas: paimkite garstyčias pagal savo skonį, aštrus, pikantiškas, amerikietiškas ir kt.

Užpildykite maistą padažu, sumaišykite ir druskos pagal skonį.

Galiausiai suberkite kiaušinius – taip jie bus vientisesni, gražesni.

Tokią okroshka galima virti ant įprasto kefyro, ant ayrano, taip pat pasiimti bet kurią girą pagal savo skonį – vieni mėgsta tamsą, kiti šviesą.

Visus produktus geriau iš anksto atvėsinti šaldytuve, kad paruoštą okroshka būtų galima nedelsiant patiekti ir nereikalauti ilgą laiką.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama