Home Receptai Nespėju nešti cukinijos ant stalo. Be sūrio ir kiaušinių: tinka šventiniam stalui

Nespėju nešti cukinijos ant stalo. Be sūrio ir kiaušinių: tinka šventiniam stalui

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Šiandien nieko nenustebinsite įdarytomis cukinijomis. Bet jei gaminsite juos pagal mano receptą, šis patiekalas puikiai derės prie šventinio stalo. Cukinijos su varškės ir riešutų įdaru yra tiesiog nuostabios.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • cukinijos, 2 vnt;
  • druska pipirai;
  • riebi varškė, 400 g;
  • graikiniai riešutai, 70 g;
  • baziliko, 30 g;
  • česnako, 3 gvazdikėlių;
  • druska, pipirai, prieskoniai, žolelės.

Gaminimo procesas

Imame dideles, jaunas cukinijas ir supjaustomas gabalėliais, 6 – 7 cm aukščio. Išimkite minkštimą arbatiniu šaukšteliu, kad sienelių dugnas nebūtų storas.

Neišmeskite minkštimo.

Įdėkite puodelius į kepimo indą, druskos ir pabarstykite pipirų mišiniu.

Mes dedame į orkaitę ir kepame 20 minučių 200 laipsnių temperatūroje.

Peilį smulkiai supjaustykite minkštimą ir sumaišykite su smulkintais graikiniais riešutais ir varške.

Patarimas: paimkite varškę pagal skonį, bet kokį riebalų kiekį.

Įpilkite šviežių bazilikų ir kitų žolelių pagal skonį, susmulkinto česnako.

Gerai išminkykite įdarą, pagal skonį druskos ir pipirų.

Mes platiname įdarą į cukinijas ir 20 minučių vėl išsiunčiame į orkaitę.

Patiekalas pasirodo labai aromatingas, gražus ir švelnus. Patiekite karštą su įvairiais garnyrais ir mėsa. Ingredientų derinys suteikia nuostabų skonį.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama