Lengviausias ir skaniausias lengvo pyrago pyrago receptas. Rezultatas – subtilus desertas su lengvu citrusinių vaisių skoniu ir aromatu. Tiesiog išbandyk tai.
Norėdami virti, jums reikia šių ingredientų:
kiaušinis, 1 gabalas;
cukrus ir augalinis aliejus po 50 g;
oranžinė, 1 gabalas;
pienas, 240 g 4
miltai, 300 g 4
kepimo milteliai, 9 g;
tiršta uogienė pagal skonį.
Virimo procesas
Sumaišykite kiaušinį su cukrumi ir sutrinkite iki vientisos masės.
Supilkite augalinį aliejų ir sumaišykite masę.
Įtrinkite apelsino žievelę ir suberkite į masę.
Supilkite pieną, sumaišykite.
Supilkite persijotus miltus su kepimo milteliais ir minkykite tirštą tešlą.
Uždenkite formą pergamentu ir išklokite tešlą.
Viršų sutepkite tiršta uogiene arba uogiene. Paimkite saldumą pagal savo skonį.
Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 – 40 minučių, pasiruošimą tikriname iešmeliu.
Jei norite, galite iškepti biskvitą be uogienės ir jau atvėsusį pyragą patepti bet kokiu saldžiu impregnavimu ar šokolado pasta, naminiu kremu.