Home Receptai Į kotletus įdedu naują ingredientą. Gyvenk ir mokykis: kaip gaminti restorano skonio kotletus

Į kotletus įdedu naują ingredientą. Gyvenk ir mokykis: kaip gaminti restorano skonio kotletus

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Net vištienos kotletai gali būti sultingi ir švelnūs. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai pridėti vieną naują ingredientą ir gausite prabangų restorano patiekalą.

Norėdami virti, jums reikia šių ingredientų:

vištienos krūtinėlė, 650 g;

svogūnas, 1 gabalas;

česnakai, 4 gvazdikėliai;

kepalas 100 g;

riebios grietinėlės, 4 šaukštai;

sviestas, 80 g;

pienas;

duonos trupiniai, 100 g;

druska, pipirai, prieskoniai, žolelės;

kiaušinis, 1 vnt.

Virimo procesas

Mėsą paverčiame malta mėsa, taip pat smulkiai supjaustome svogūną ir česnaką, sumaišome su malta mėsa.

Imame šaldytą sviestą.

Kepinį užpilkite pienu ir palikite, kol suminkštės, tada išspauskite ir sumaišykite minkštimą su malta mėsa, supilkite grietinėlę.

Į maltą mėsą įpilkite kepalą, druską ir pipirus, įpilkite prieskonių vištienai.

Patarimas: faršą gerai išplakti, kad jis taptų visiškai lygus ir sodrus.

Trys sviestas ant rupios trintuvės ir sumaišomas su malta mėsa. Būtent tai suteiks kotletams sultingumo.

Formuojame kotletus ir apvoliojame džiūvėsėliuose ir apkepame iš abiejų pusių.

Kotletai yra labai sultingi ir kvapnūs. Į maltą mėsą galite dėti ir žalumynų, krapai bus ypač tinkami.

Kotletų papildomai troškinti nereikia, jie jau sultingi ir švelnūs.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama