Home Receptai Garsusis pyragas iš arabiškų pasakų. Greitas ir lengvas receptas

Garsusis pyragas iš arabiškų pasakų. Greitas ir lengvas receptas

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Persikų pyragas yra ne tik skanus ir labai aromatingas desertas. Tai gražus patiekalas, puošiantis bet kokį šventinį arbatos vakarėlį. Viskas paruošta gana paprastai, rezultatas tikrai nudžiugins ir nustebins.

Norėdami virti, jums reikia šių ingredientų:

cukrus, 150 g;

aliejaus, 1 valgomasis šaukštas;

persikų, 3 vnt;

kiaušiniai, 3 vnt;

cukrus, 100 g;

vanilinas pagal skonį;

žiupsnelis druskos;

augalinis aliejus, 120 g;

jogurtas, 125 ml;

miltai, 250 g;

kepimo milteliai, 16 g;

verdantis vanduo.

Virimo procesas

Į keptuvę supilkite cukrų ir pašildykite iki auksinės rudos spalvos.

Įpilkite sviesto ir išmaišykite iki vientisos masės.

Karamelę supilkite į kepimo indą ir tolygiai paskirstykite.

Ant viršaus uždėkite persikų skilteles.

Patarimas: imkite prinokusius, bet tankius persikus, kad pyragas po kepimo atrodytų gražiai, skiltelės būtų vientisos karamelės.

Kiaušinius išplakite su cukrumi ir žiupsneliu druskos, pagal skonį vanilės.

Supilkite augalinį aliejų ir plakite iki vientisos masės. Įpilkite tiršto jogurto arba grietinės ir sumaišykite masę.

Supilkite persijotus miltus su kepimo milteliais ir minkykite tirštą ir visiškai vienalytę tešlą.

Supilkite tešlą ant persikų, išlyginkite.

Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 30 minučių, dedame formą į kepimo skardą ir į ją pilame verdantį vandenį. Tai būtina, kad karamelė nesudegtų, o taptų minkšta ir klampi masė.

Pyragui nieko daugiau nereikia, jis jau gražus, ir skanus, ir aromatingas, tikras delikatesas.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

0

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama
error: