Home Receptai Viską sumaišai ir paruošta: obuolių pyragas, tirpstantis burnoje. Aš gaminu namuose

Viską sumaišai ir paruošta: obuolių pyragas, tirpstantis burnoje. Aš gaminu namuose

by admin

Obuolių pyragas bus minkštas ir purus. Receptas geras, nes nereikia su juo ilgai kištis ir maišyti daug produktų. Viskas čia greita ir paprasta.

Norėdami virti, jums reikia šių ingredientų:

kiaušiniai, 3 vnt;

pienas, 180 ml;

sviestas, 80 g;

cukrus, 150 g;

miltai, 300 g;

kepimo milteliai, 5 g;

obuoliai, 3 vnt.

Virimo procesas

Pasirinkite obuolius saldžiarūgščius ar saldžius, čia pagal skonį. Mes juos supjaustome smulkiais gabalėliais.

Kiaušinius išplakti plaktuvu su cukrumi.

Įpilkite minkšto sviesto ir sumaišykite.

Supilkite pieną ir išmaišykite.

Supilkite persijotus miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir minkykite tešlą.

Sutepkite formą augaliniu aliejumi.

Į tešlą įpilkite obuolių gabalėlių ir išmaišykite.

Mes paskleidžiame tešlą į formą, išlyginame ir siunčiame į įkaitintą orkaitę.

Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 30 – 40 minučių, pažiūrėkite į jūsų orkaitę.

Atvėsusį pyragą galima apibarstyti cukraus pudra arba sumaišyti su cinamonu – šis derinys puikiai tinka obuolių aromatui ir skoniui.

Pyragas netrupa, išlieka minkštas ir drėgnas, puikiai tinka arbatai ir kakavai, pusryčiams.

JUMS TAIP PAT PATIKS

error: