Home Receptai Obuolių blynai be kiaušinių: prie arbatos skanūs ir greiti. Paruošti be trintuvės, o svarbiausia – labai greitai

Obuolių blynai be kiaušinių: prie arbatos skanūs ir greiti. Paruošti be trintuvės, o svarbiausia – labai greitai

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Obuolių blynus galite kepti ištisus metus. Aš naudoju šį receptą, kai noriu su šeima surengti arbatos vakarėlį arba tikslas yra pamaitinti savo sūnų obuoliais. Jam nelabai patinka šis šviežias produktas. Bet jis niekada neatsisako valgyti blynų su obuoliais!

Receptą, kuriuo noriu pasidalinti su jumis šiame įraše, aš išbandžiau vienerius metus. Tai paprasta, bet blynai bus skanūs. Jis pagamintas kefyro pagrindu. Riebalų procentas neturi reikšmės. Į tešlą įdėjus kepimo miltelių, blynai būna sodrūs ir švelnūs. Pagal receptą kiaušiniai apskritai nenaudojami.

Apskritai, jei norite kažko skanaus ir virto namuose, atkreipkite dėmesį į šį receptą.

Obuolių skrebučių receptas:

1. Sumaišykite kefyrą ir kepimo miltelių pakuotę.

Aš rekomenduoju kefyrą naudoti maždaug kambario temperatūroje.

2. Mišinį pasūdykite ir įberkite cukraus.

Sausus ingredientus galite sumaišyti kefyre su šluotele.

3. Į tešlą suberkite miltus ir gerai išmaišykite.

Konsistencija turėtų būti panaši į grietinę – vidutiniškai tiršta. Jei reikia, įpilkite dar šiek tiek kefyro.

4. Žievelės nereikia nupjauti nuo obuolių – jas reikia supjaustyti kubeliais, tokio dydžio, kad būtų patogu minkyti tešlą ir, žinoma, yra blynų.

5. Į tešlą įpilkite obuolių ir šaukštu išmaišykite.

6. Kepkite blynus įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi.

Patogu tešlą tepti šaukštu. Jis neišplės ir blynai įgaus norimą formą. Dydis yra jūsų nuožiūra.

Blynus reikia kepti iš abiejų pusių apie 3-4 minutes. Kepkite juos ant vidutinės ugnies. Jie turėtų būti auksiniai iš abiejų pusių.

Tešla sugeria daug augalinio aliejaus, todėl, jei reikia, galite saugiai įpilti į keptuvę.

Galima patiekti paruoštus blynus. Mums patinka į juos pridėti cukraus pudros. Koks jūsų mėgstamiausias blynų priedas? Rašykite komentaruose, labai įdomu sužinoti.

Užpildyti blynai greitai iškepa, jie gerai iškepa viduje ir tešla nelieka drėgna. Obuoliai naminiams kepiniams suteikia sultingą ir karamelinį skonį.

Rekomenduoju šį receptą visiems!

Produktai:

kefyras 300 ml;
kepimo miltelių 1 šaukštelis;
cukraus 1 a.š. šaukštas;
žiupsnelis druskos;
miltai 1,5 stiklinės;
obuolys 1 vnt.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama