Home Receptai Soti vakarienė iš kopūstų. Kodėl aš anksčiau taip negaminau: paprasta ir skanu

Soti vakarienė iš kopūstų. Kodėl aš anksčiau taip negaminau: paprasta ir skanu

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Iš kopūstų galite pagaminti daug skanių ir originalių patiekalų. Tai paprastas ir įdomus sočių vakarienių ar pietų receptas.

Norėdami virti, jums reikia šių ingredientų:

  • kopūstai, 750 g;
  • 2 svogūnai ir kiaušiniai;
  • miltai, pusė stiklinės;
  • kapotų česnakų, 0,5 šaukšto;
  • druska, 1 šaukštelis;
  • pipirai, 0,5 šaukštelio;
  • čiobreliai ir raudonieji pipirai po 1 šaukštelį;
  • daržovių aliejus.

Norėdami paruošti jogurto padažą, jums reikia:

  • natūralus jogurtas, 0,5 stiklinės;
  • kapotų česnakų, citrinų sulčių ir petražolių po 0,5 šaukštelio;
  • druskos, ketvirtadalis šaukštelio

Virimo procesas

Kopūstus susmulkinkite ir užpilkite vandeniu, užvirkite ir virkite 10 minučių.

Nupilkite vandenį nuo kopūstų ir atvėsinkite.

Smulkiai supjaustykite svogūną ir kepkite augaliniame aliejuje 1 minutę.

Įpilkite česnako ir kepkite iki rudos spalvos.

Išspauskite kopūstus ir sumaišykite su svogūnais, kiaušiniais, druska ir pipirais, įberkite aromatinių žolelių ir prieskonių, miltų.

Minkykite ir formuokite kotletus.

Kepkite augaliniame aliejuje iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.

Padažui sumaišykite visus produktus iki vientisos masės.

Prie stalo patiekite kotletus su padažu. Prie šio patiekalo taip pat galite pridėti įvairių garnyrų. Pasirodo labai skanu su bulvių koše ir virtais ryžiais.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama