Home Receptai Gintarinis įdaras! Paprastas ir skanus obuolių pyragas per 5 minutes: minimalus produktų rinkinys

Gintarinis įdaras! Paprastas ir skanus obuolių pyragas per 5 minutes: minimalus produktų rinkinys

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Tai paprasčiausias ir lengviausias obuolių pyrago receptas, kuriame bus daug gintaro, tik medaus įdaro ir šiek tiek minkštos bei orinės tešlos. Minimalus produktų rinkinys, kurį visada turi bet kuri namų šeimininkė.

Norėdami virti, jums reikia šių ingredientų:

  • obuoliai, 4 vnt;
  • miltai, 200 g;
  • pienas, 100 ml;
  • kiaušiniai, 2 vnt;
  • cukrus, 50 g;
  • gabalėlį sviesto.

Virimo procesas

Pasirinkite saldžiarūgščius obuolius, supjaustytus skiltelėmis. Nulupkite žievelę, kaip norite.

Obuolių skilteles apšlakstykite citrinos sultimis ir išmaišykite.

Kepimo indą ištepkite sviesto gabalėliu.

Skleidžiame obuolius.

Kiaušinius sumaišykite su cukrumi ir gerai išplakite mikseriu iki tirštos masės.

Supilkite šiltą (šiek tiek aukštesnę nei kambario temperatūra) pieną, išplakite.

Miltus persijoti ir supilti į masę, mikseriu išminkyti tešlą.

Užpildykite obuolių masę tešla.

Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 40 minučių, bet pažiūrėkite į jūsų orkaitę, tai užtruks mažiau ar daugiau laiko.

Išimkite iš formos, atvėsinkite ir pabarstykite cukraus pudra arba įdėję cinamono.

Pyragas pasirodo labai „obuolinis“, tik tiems, kurie mėgsta daug įdarą ir mažai tešlos. Pagal skonį pabarstykite kapotais graikiniais riešutais.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama