Home Receptai Sultingos vištienos krūtinėlės receptas. Mano vyras mane išmokė teisingai gaminti, o aš nežinojau, kad tai įmanoma

Sultingos vištienos krūtinėlės receptas. Mano vyras mane išmokė teisingai gaminti, o aš nežinojau, kad tai įmanoma

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Ne visos šeimininkės mėgsta virti vištienos krūtinėlę – ši mėsa gali būti sausa ir kieta. Bet jei naudosite mano receptą, gausite sultingą ir švelnią mėsą.

Norėdami virti, jums reikia šių ingredientų:

  • vištienos filė, 2 vnt;
  • druska, pipirai, prieskoniai, paprika;
  • pomidoras, 1 vnt;
  • sūris, 70 g;
  • sviestas, 30 g;
  • pusė Pekino kopūstų;
  • žalumynai;
  • duona, 2 griežinėliai;
  • sojos padažas, 2 šaukštai;
  • grietinės ir majonezo, po 2 šaukštus;
  • česnako, 2 skiltelės.

Virimo procesas

Mes nuplauname mėsą, išdžioviname popieriniais rankšluosčiais ir giliai pjauname visą paviršių.

Druska, sutepkite visais prieskoniais ir palikite pasimarinuoti.

Pomidorą supjaustykite griežinėliais, dalį sūrio – griežinėliais.

Supjaustome sviestą į lėkštes.

Įdėkite filė į formą, ant viršaus uždėkite pomidorų griežinėlius, sūrio ir sviesto griežinėlius, uždenkite antrąja filė dalimi. Mes taip pat darome pjūvius išilgai viršaus.

Augaliniame aliejuje druską sumaišykite su aromatinėmis žolelėmis ir prieskoniais pagal skonį ir šiuo padažu ištepkite mėsą.

Kepame 200 laipsnių temperatūroje apie 25 minutes.

Likęs sūris sutarkuotas ir apibarstomas mėsa, siunčiame kepti dar 5 minutes.

Nupjaukite duonos plutą ir supjaustykite kubeliais.

Kepkite augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos.

Supjaustome kiniškus kopūstus, sumaišome su pomidorų griežinėliais ir žolelėmis.

Į salotas įpilkite atvėsusių skrebučių.

Grietinę sumaišykite su majonezu ir smulkintu česnaku, pagardinkite salotas ir užpilkite sojos padažu.

Prie stalo patiekite mėsos gabaliukus su salotomis. Vakarienė pasirodo labai patenkinta, skani ir neįprasta.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama