Home Receptai Greitos ir skanios duonos receptas per 20 minučių. Duonos parduotuvėje jau neperku

Greitos ir skanios duonos receptas per 20 minučių. Duonos parduotuvėje jau neperku

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Minimalus produktų rinkinys, kurį naudosite, visada bus bet kurioje virtuvėje. Kepalas pasirodo labai erdvus, ryškus aromatas ir tikras skonis.

Norėdami virti, jums reikia šių ingredientų:

  • miltai, 350 g;
  • cukrus, 1 šaukštelis;
  • druskos pagal skonį;
  • sausos mielės, 5 g;
  • šiltas vanduo, 210 g;
  • augalinis aliejus, 30 g.

Virimo procesas

Miltus persijoti, sumaišyti su cukrumi ir druska, mieles.

Supilkite šiltą vandenį, augalinį aliejų ir minkykite tešlą.

Masė turi būti minkšta, elastinga, visiškai vienalytė.

Uždenkite tešlą ir palikite šiltoje vietoje 1 valandą.

Pabarstykite stalą miltais ir iškočiokite storą sluoksnį, susukite į ritinį, tada vėl susukite.

Mes tai darome keletą kartų, tada sutriname ir paverčiame kepalu.

Uždenkite kepimo skardą pergamentu ir paskleiskite kepalą, uždenkite rankšluosčiu ir palikite 20 minučių.

Tešlą patepkite pienu ir pabarstykite miltais.

Mes atliekame gilius pjūvius per visą paviršių.

Pyragą kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 20 minučių.

Uždenkite pyragą rankšluosčiu ir palikite atvėsti, kad liktų minkštas ir traškus.

Duona yra minkšta, akyta, kvepianti, galite sugalvoti jai skanų užtepą.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama