Home Receptai Skanūs pusryčiai visai šeimai. Lengvas ir nebrangus patiekalas: aš gaminu kiekvieną dieną

Skanūs pusryčiai visai šeimai. Lengvas ir nebrangus patiekalas: aš gaminu kiekvieną dieną

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Šis bulvių troškinys gali būti puikus pusryčiai, pietūs, vakarienė ar užkandis, tiesiog universalus patiekalas, prie kurio galite pridėti įvairių produktų.

Norėdami virti, jums reikia šių ingredientų:

  • bulvės, 3 vnt;
  • kiaušiniai, 3 vnt;
  • augalinis aliejus, 45 ml;
  • raudonieji kapijos pipirai, 1 vnt;
  • čili pipirai, 4 vnt;
  • pienas, 45 ml;
  • miltų, 1 valgomasis šaukštas;
  • druska ir kepimo milteliai po 1 šaukštelį;
  • sūris, 50 g;
  • žalumynai.

Virimo procesas

Bulves supjaustykite plonomis juostelėmis.

Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir išlyginkite bulves.

Papriką supjaustykite smulkiais gabalėliais, žalumynus.

Kiaušinius plakite plaktuvu iki vientisos druskos ir supilkite pieną, išmaišykite.

Supilkite persijotus miltus su kepimo milteliais, pipirais ir žolelėmis, minkykite iki vientisos masės.

Išmaišykite bulves, išlyginkite ir užpilkite padažu su pipirais ir žolelėmis, stengdamiesi tai padaryti tolygiai.

Uždenkite ir kepkite 10 minučių ant vidutinės ugnies.

Naudodami indą, apverskite ir kepkite antroje pusėje dar 5 – 7 minutes.

Pyragą apibarstykite tarkuotu sūriu. Uždenkite ir kepkite, kol sūris ištirps.

Aš tiekiu tokį kvapnų ir burnoje tirpstantį troškintuvą su grietinės arba grietinės padažu su česnaku ir krapais.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama